Raamtekening Drawink geveild voor goede doel

10/18/2014

Gisteravond is er in de Blokhuispoort te Leeuwarden een raamtekening van mij geveild voor het goede doel. Tijdens het evenement "A night in her shoes" is op verschillende creatieve manieren geld ingezameld tegen hedendaagse slaverij. Met het geld wordt de organisatie "Home of Change" gesponserd. Deze organisatie biedt vrouwen en kinderen die risico lopen verhandeld te worden of gevangen zitten in het web van mensenhandel en hedendaagse slavernij, veiligheid en vrijheid in hun eigen omgeving.

Ik ben blij dat ik op deze manier heb kunnen bijdragen aan dit goede doel. Binnenkort wordt een mooie raamtekening gemaakt bij de gulle gevers. Foto's van het resultaat volgen.

 

 

Please reload

© 2014 - 2020 by DRAWINK          info@drawink.nl

  KvK: 61298980

  • LinkedIn Clean
  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean
  • Pinterest Clean